Τζάκια Λαζάρου - Τζάκια,Εστίες Αερόθερμες,Εστίες Καλοριφέρ,Σόμπες,Εναλλάκτες,Κασέτες

tzakialazarou.gr : Αρχική / Προφίλ
A+ R A-

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Τζάκια Λαζάρου δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο κατασκευής χυτοσίδηρων τζακιών. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής Ενεργειακών Τζακιών από Χάλυβα, Χυτοσίδηρο και Βερμικουλίτη. Έτσι έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας με ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματική συμπεριφορά.


Η εταιρία παράλληλα διαθέτει και ειδικευμένους τεχνίτες για την εγκατάσταση, την διακόσμηση και την μελέτη του χώρου για την καλύτερη αξιοποίηση του, σε σχέση με τις προτεινόμενες λύσεις. Ασχολούμαστε συνεχώς με την ανεύρεση των κατάλληλων υλικών για τις προτάσεις μας όσων αφορά την διακοσμητική επένδυση των τζακιών με μάρμαρο,γρανίτη,πωρόλιθο,πέτρα και πλακάκι με άριστα αισθητικά αποτελέσματα.


Στην έκθεσή μας  θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών για κάθε γούστο και ανάγκη. Όλα προϊόντα με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα (υψηλή απόδοση) και την σύγχρονη τεχνολογία (ασφάλεια).

 

Οι Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 

  1. Μελέτη χώρου για την καλύτερη τοποθέτηση, η οποία ταυτόχρονα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Περιλαμβάνει ανασκόπηση των Αρχιτεκτονικών σχεδίων, επίσκεψη στον χώρο, καταγραφή κάτοψης και φωτογράφηση του χώρου.
  2. Ενημέρωση σχετικά με τους φυσικούς νόμους που διέπουν τη λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου τύπου τζακιού μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εστιών.
  3. Παρουσίαση εναλλακτικών διακοσμητικών λύσεων που καλύπτουν όλα τα στυλ (κλασικό, μοντέρνο, ρουστίκ), για να διαμορφώσετε τη διακόσμηση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και στη δική σας αισθητική. Τα υλικά διακόσμησης (πέτρα, μάρμαρο, γρανίτης, ξύλο και μέταλλο) είναι εγγυημένης προέλευσης, επεξεργασμένα από την εταιρεία Τζάκια Λαζάρου. Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να σας τονίσουμε το γεγονός ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φυσικά και όχι τεχνιτά, συνεπάγονται διαφοροποιήσεις ως προς την απόχρωση και τα νερά που έχουν τα υλικά.
  4. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση. (after-sales)

Εταιρικά Νέα

Prev Next

Νέα σειρά Ενεργειακών Εστιών

    Η εταιρία μας, συνεχίζοντας να εργάζεται με υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής και ποιότητας, σας παρουσιάζει...

11 Απρ 2018

Νέα Έκθεση στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης

  Στο εργοστάσιο στον Άγιο Αθανάσιο λειτουργεί Νέα Έκθεση 200μ2 με τζάκια, σόμπες, λέβητες και με...

01 Μαρ 2013

Νέο Website!

Η εταιρία "Τζάκια Λαζάρου" επανασχεδιάσε το website της με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη πληροφόριση του κάθε...

19 Οκτ 2011

Δημοφιλή Προϊόνταbadge

badge
703
705
704
564
560
701
702
545
550
591
540
202